Forumda yozish uchun ro'yhatdan o'ting
Sevarushka oshxonasi
Mana bizi koʻrmanamiz
http://i.picasion.com/pic86/dc307b76caed49b2606cee1e095a4e47
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Kerakli masalliqlar:
Xamiriga:
Sut-700ml
Tuz-2ch.q
Un-keragicha
Salat yogi-2osh q.q(agar sut yog'siz bo'lsa, bo'lmasa shartmas )
Ichiga solgani :
Ko'k(beda,ismaloq,jag'-jag'...)
Piyoz- 1dona
Tabga qarab tuz.
Qovirish u.n yarim chomich yog'.
Demak, avval xamir qilishdan boshlaymiz. Sutga tuz, un solib ortacha qattiqkikda xamir qilamiz. Xamirlarimizni. Yong'oqdan kattaroq zuvalachalarga bo'lib tindirgani olib qo'yamiz.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Sovigach xamirlarimizni yupqa qilib yoyib rasmdagidek yarmiga ko'klarimizni solib yarim oy shaklida chetlarini kesib chiqamiz .
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Kerakli masalliqlar.
Biskvitiga
10ta tuxum
10osh q.q shakar
10-11osh.q.q un
2osh q.q kakao
Kremiga:
400gr qaymoq
1banka sgushonka
Vanilin
O‘rik jemi yoki qiyomi
Glazur.
1piyola suv
3osh q.q shakar
0.5 banka iriska.
Avval biskvit qilib oldim. Bitta oq bitta qora. O‘zi faqat qora bo‘lishi k.k. men yangilik kiritdim. Endi krem tayyorlaymiz. Qaymoq haladilnikda sovuq holatda bo‘lishi k.k. shunda krem zo‘r chiqadi. Avval qaymoqni yaxshilab qotguncha ko‘pirtiramiz. Keyin sgushonkani+vanilin oz ozdan qo‘shib yana ko‘pirtiramiz. Krem tayyor. Glazurni ham tayyorlaymiz. Idishga suv ketidan kakao, shakarni solib olovga qo‘yamiz. Tinme aralshtirib turamiz. Qaynay boshlaydi. Uzoq qaynatsa burda burda b.b qoladi shuni u.n sal qo‘yilganda olovni o‘chiramiz. Sovitamiz. Yaxshilab sovigandan k.n yarim banka iriskani solamiz. Mikserda bir aralashtirvoramiz. Bu glazur yaltiragan b.b chiqadi. 4 5kunda ham o‘z ko‘rinishini yo‘qotmaydi. Oddiy glazur ertasiga rangi hralashadi bu esa unday emas. Endi sovigan biskvitimizni yaxshilab shakarli suvda propitka qilib olamiz. Bitta oq bitta qora qilib ustma ust 1- jem 2-krem ketma ketligida taxlab chiqamiz. Ustiga ham krem surkab sovigan glazurimizni quyamiz. Hohishga qarab bezatamiz. Yoqimli ishtaxa!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
- Boyliklarim Bolalarim.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
sevarushka wrote: Ko'kli cheburek
Kerakli masalliqlar:
Xamiriga:
Sut-700ml
Tuz-2ch.q
Un-keragicha
Salat yogi-2osh q.q(agar sut yog'siz bo'lsa, bo'lmasa shartmas )
Ichiga solgani :
Ko'k(beda,ismaloq,jag'-jag'...)
Piyoz- 1dona
Tabga qarab tuz.
Qovirish u.n yarim chomich yog'.
Demak, avval xamir qilishdan boshlaymiz. Sutga tuz, un solib ortacha qattiqkikda xamir qilamiz. Xamirlarimizni. Yong'oqdan kattaroq zuvalachalarga bo'lib tindirgani olib qo'yamiz.
Sevara opa shu retseptingizdan taxminan nechta cheburek chiqdi?
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- sevarushka
- Mavzu muallifi
- Offline
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
- Boyliklarim Bolalarim.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.