Forumda yozish uchun ro'yhatdan o'ting
Somsa turlari
- Platinum Member
Mukhlisa, odatdagi somsalarni tugilgan joyi pastga qaragani u-n listga ozgina oqadi, bu somsa esa aksincha yuqoriga qaratib tugilgani uchun deyarli oqmadi. :lol:
Davlat va mansabni ALLOH suygan bandasiga ham, suymaganiga ham beradi. Lekin iymon atalmish bebaho ne'matini faqat suygan bandasiga ravo ko'rarkan. Shu bebaho ne'matimiz doimo salomat va umriboqiy bo'lsin!...
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
1 piyola suv
3,5-4 piyola un
1 dona tuxum
1 dona margarin
0,5 kg yog'siz qiyma
4 dona piyoz
2 dona kartoshka
tuz,ziravorlar
2 osh qoshiq kunjut
Tayyorlash:
1 piyola suvga tuxum, 1choy qoshiq tuz, 50 gr eritilgan margarin, un solib yaxshilab mushtlab xamir qilamiz.
Zuvala yasab 10 daqiqa tindiramiz.
Tingan zuvalani yupqa yoyib, ustiga eritilgan margarin surtamiz.
Gir aylantirib xamir chetiga qiyma solib chiqamiz.
Xamir o'rtasi krest X kesiladi.
Xamirni qiymaga qo'shib rulet qilib o'raymiz.Xamirni o'ragan sari krest kattalashib ochilib boradi
Aylana o'ramani 1tomonidan kesib, gaz listiga zigzag qilib joylimiz.
Yuziga tuxum sarig'i surtib, kunjut sepamiz.
Qizigan duxovkada o'rta olovda 40 daqiqa pishirib olamiz.
Qiymasi: Qiymaga mayda kubik to'gralgan 2ta kartoshka, mayda to'g'ralgan piyoz, tuz, ziravorlar solib aralashtiramiz.
Men somsamni qovoqdan tayyorlagan edim.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Masalliqlar:
1 piyola suv
3-4 piyola un
margarin
3 dona kartoshka
qiyma
2 dona piyoz
tuz,zira
Tayyorlash:
Xuddi xonim xamiridek suv+tuz+un qo'shib xamir qoramiz.O'rab,biroz dam beramiz
Kartoshkani somoncha, piyozni mayda to'g'raymiz+qiyma,tuz,zira qo'shamiz
Xamirni yoyib yuziga margarin surtamiz va qiymali masalliqni yoyib chiqamiz
2la tomondan o'raymiz (xuddi xonimdek)
Gaz listiga zigzag qilib joylaymiz
Yuziga tuxum sarig'i, kunjut yo sedana sepib qizigan duxovkada 35-40 daqiqa pishirib olamiz.
Somsa tayyor.
Tayyorlash jarayoni xuddi xonim kabi faqat pishirish-qosqonda emas, duxovkada
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
Шу кунларга етказган Роббимга Хамдлар булсин!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Aylana o'rama hosil bo'ladi. Keyin 1 tarafini pichoq bn kesib listga joylimiz
Yana bir qilganimda qadam baqadam rasmga olaman
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Masalliqlar.
Xamir uchun:
4piyola un
1piyola qatiq
0,5 ch.qoshiq soda
1dona tuxum
100gr margarin
tuz
Qiymasi:
200gr qiyma
1dona piyoz
2-3dona kartoshka
tuz,zira.
Tayyorlash:
Qatiqqa soda+tuz solib 10daqiqa turadi
Elangan un o'rtasini ochib qatiq, tuxum, eritilgan margarin solib yumshoq xamir qoramiz.
Xamirni 2bo'lakka bo'lib, yarim soatga o'rab qo'yamiz.
1-xamirni listga yoyib ustiga qiymali masalliqni solamiz.
2-xamirni yoyib,ustiga yopamiz.
Yuziga qatiq yoki tuxum sarig'i surtib, kunjut sepamiz.
200 gradusli pechda 35 daqiqa pishirib olamiz.
Pirogli somsamiz tayyor
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Xamiriga;
250gr margarin
1pyola smetana
1choy qoshiq soda+uksusda o'ldiriladi
keragicha un
nachinkasi;
2dona kartoshka
5dona piyoz
500gr qiyma
ta'bga ko'ra tuz,murch
avval margarinimizni 1piyola un b,n urvoqlab olamiz va smetanaga sodani uksusda o'ldirib aralashtirib olamiz va urvoqlangan masalligimizga qo'shib yaxshilab keraagicha un solib xamir qoramiz. Xamirimiz muloyim xamir bo'lishi k,k. Keyin 1ta katta zuvala q,b tindirgani 15minutga olib qo'yamiz.
xamirimiz tingach, katta qilib 0.3millimatr qalinlikda yoyib olamiz va mana bunday ko'rinishda kesib olamiz.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
URL=http://radikale.ru/] [/URL] дом 2 dom2su.ru/sv-serii/ свежие серии
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
mana somsamiz ham tayyor, YOQIMLI ISHTAXA!
sizlar ham tayyorlab ko'ring, albatta toqadi degan umiddaman. buni yana speralga o'xshatib o'rab ham pishirish m.n. uni ham pishirganimda rasmini joylayman.
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Sizga yoqimli ishtaha!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Moderator
- ALLOHIM O'ZINGGA MING BOR SHUKUR!
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.
- Platinum Member
Please Kirish or Saytga A'ZO BO'LISH to join the conversation.